Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" Cluj-Napoca

2014, 21 martie - Concurs de ocupare a functiei de manager persoana fizica la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" Cluj-Napoca

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" Cluj-Napoca, anunta concurs pentru ocuparea postului de manager spital persoana fizica. Concursul va avea loc in data de 16 aprilie 2014, intre orele 9 - 14,  la sediul Consiliului Judetean Cluj, Calea Dorobantilor nr. 106

Anunt publicat in Viata Medicala

Bibliografie si Teme Cadru


Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" Cluj-Napoca, cu sediul în Cluj-Napoca, str. B.P. Hasdeu nr. 6, este o unitate sanitară cu paturi, de utilitate publică, cu personalitate juridică, care funcţionează în baza Deciziei nr. 355/12.07.1973 a Comitetului Executiv al Consiliului Popular Judetean Cluj, Decretul nr. 296/1973, Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 107/05.02.1993 şi are ca principal obiect de activitate furnizarea de servicii medicale.


Unitatea funcţionează în subordinea Consiliului Judetean Cluj incepand cu 1 iulie 2010 şi este finanţata integral din venituri proprii, prin contractele de furnizare servicii medicale încheiate cu Casa de Judeteana de Asigurări de Sănătate Cluj şi din alte venituri proprii respectiv: 


  •  Contracte incheiate cu Directia de Sanatate Publica Cluj incheiate in luna iulie 2010 pentru plata salarii medici rezidenti, plata salarii si cheltuieli de intretinere si functionare Dispensar TBC, sume primite pentru medicamente si materiale specifice in cadrul Programului de Sanatate Publica „Supravegherea si Controlul Tuberculozei"
  • Sume primite de la bugetul de stat (MS) pentru dotari cu aparatura medicala, echipamente, etc; reparatii capitale
  • Sume primite de la bugetele locale (Consiliul Judetean Cluj si Consiliul Local Cluj) pentru realizarea obiectivelor de investitii (reparatii capitale, etc)
  • Sume primite din donatii si sponsorizari

In anul 2010, spitalul a obtinut certificatul ISO 9001/2008 pentru activitatea de Asistenta Medicala Spitaliceasca si Ambulatorie, Dispensar TBC, Laborator de Radiologie si Imagistica Medicala, Laborator de Explorari Functionale si Laborator de Endoscopie Bronsica.


SPIROMETRII GRATUITE IN LUNA NOIEMBRIE 2013

TU STII CATI ANI AU PLAMANII TAI? - ed. a V-a

În cadrul campaniei “TU ŞTII CÂŢI ANI AU PLĂMÂNII TĂI?”, ediţia a V-a, derulată sub egida SOCIETĂŢII ROMÂNE DE PNEUMOLOGIE, în SPITALULUI CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE “LEON DANIELLO” CLUJ-NAPOCA – str. B.P. Haşdeu nr. 6, în perioada 05.11.2013 – 30.11.2013, se va desfăşura o campaniei de spirometrie gratuită.

mai multe detalii...

Despre tuberculoza

Este o boala cu determinism social net. Facem eforturi pentru a depista intr-o faza cat mai precoce boala pentru ca diagnosticarea timpurie ne permite sa vindecam boala la cat mai multe persoane. Vindecam 84% din cazurile noi de tuberculoza. In celelalte cazuri, pacientii intrerup tratamentul inainte de 6 luni, iar astfel le scad sansele de vindecare cu 75%.

Dr. Vasile Muresan

Da-ne un like!

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Free business joomla templates